| Treningi Vaphelka. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-01-28, 20:26 | |
| - Ok, Staryu, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem jest to dalej Zap Cannon. Dalej pracujmy nad kształem naszego ataku. Skupiaj elektryczność w jednym punkcie tak by tworzyła kulę. Nie pozwól żadnej iskierce uciec z dala od tego miejsca, w którym zaplanowałeś sobie stworzyć kulę elektryczności, która jest kwintesencja tego ataku. |
|
| |
Lukas Volt Admin
Join date : 08/08/2020 Liczba postów : 1172 Region : Kanto Starter : Eevee Profesja : Trener
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-01-28, 23:05 | |
| STREAK - +8% Styczniowy Boost zapewnia Ci zwiększenie efektywności twojego treningu o 100%! - Rezultaty:
Staryu: Zap Cannon - 64% [TOM-120BP]
Komentarz: Trening zaczyna być trudniejszy i mało skuteczny!
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-01-29, 17:20 | |
| - Ok, Staryu, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem jest to dalej Zap Cannon. Tym razem potrenujemy zadanie obrażeń tym atakiem - rzekłem ustawiając różne cele na arenie - atak ten nie należy do zbyt celnych i łatwych w kierowaniu. W ferworze walki cięzko nim trafić, ale tym razem będziemy sobie na spokojnie ćwiczyć. Strzelaj w kolejny cele. Jeżeli nie trafisz, po prostu zbliż się do tarczy lub manekina i strzelaj z bliższej odległości. |
|
| |
Lukas Volt Admin
Join date : 08/08/2020 Liczba postów : 1172 Region : Kanto Starter : Eevee Profesja : Trener
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-01-29, 22:32 | |
| STREAK - +8% Styczniowy Boost zapewnia Ci zwiększenie efektywności twojego treningu o 100%! - Rezultaty:
Staryu: Zap Cannon - 78% [TOM-120BP]
Komentarz: Jakoś treningu nieznacznie wzrosła, co zaowocowało maleńkimi postępami.
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-01-30, 20:10 | |
| - Ok, Staryu, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem jest to dalej Zap Cannon. Dalej będziemy trenować nad uderzaniem w przeciwnika tym potężnym atakiem. Zanim jednak przejdziemy do manekinów czas na ewolucję! - rzekłem wyciągając Water Stone z kieszeni. Dotknąłem nim mojego wodnego Pokemona i obserwowałem ewolucję w pięknego Starmie. Gdy tylko proces ten się zakończy będziemy dalej trenować z manekinami. |
|
| |
Lukas Volt Admin
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-01-30, 20:22 | |
Starmie: Zap Cannon - 100% [NAUCZONY]
Komentarz: Ewolucja przebiegła bezproblemowo , a to zadziałało wyśmienicie na resztę treningu!
- Ekwipunek:
-1 Water stone
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-01-31, 21:30 | |
| - Ok, Starmie, Hoppip i Makuhita, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Was nowymi atakami. Tym razem jest to kolejno: Signal Beam, Dazzling Gleam i Superpower. Z Racji, że dziś są moje urodziny to obejrzymy sobie tylko filmy instruktażowe i trochę pobawimy się waszymi nowymi atakami. Myślę, ze z dwóch pierwszych można stworzyć piękne światła na niebie. Trzecim natomiast możemy tu wszystko zdemolować...ale ograniczymy się do rozbijania skał. |
|
| |
Lukas Volt Admin
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-01-31, 22:16 | |
Starmie: Signal Beam - 48% [MT-75BP] Hoppip: Dazzling Gleam - 58% [TM-III Dazzling Gleam - Pierwsze użycie!] Makuhita: Superpower - 24% [MT-120BP]
Komentarz: Filmy obejrzane można skupić się na treningach i oby były produktywne! Bo urodziny już za Tobą!
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-02-01, 14:04 | |
| - Ok, Starmie, Hoppip i Makuhita, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Was nowymi atakami. Tym razem jest to kolejno: Signal Beam, Dazzling Gleam i Superpower. Starmie, potrenujesz dziś z Prinplupem, który zna już ten atak. Pokaże Ci podstawy - rzekłem wypuszczając mojego pingwinka do pomocy - tymczasem Hoppip. Twój atak polega na wytworzeniu tęczowego światła, które uderza w przeciwnika. Zacznij od kuli światła otaczającej Twoje ciało! Makuhita, potrenujesz swoje ciosy z użyciem Super Power na manekinie. Otocz się aurą tego ataku i zadawaj raz za razem cisy manekinowi! |
|
| |
Lukas Volt Admin
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-02-01, 21:22 | |
| STREAK - +8% Lutowy Boost zapewnia Ci zwiększenie efektywności twojego treningu o 75%! - Rezultaty:
Starmie: Signal Beam - 74% [MT-75BP] Hoppip: Dazzling Gleam - 91% [TM-III Dazzling Gleam - Pierwsze użycie!] Makuhita: Superpower - 38% [MT-120BP]
Komentarz: Produktywny Lutuwo trening. Hoppip praktycznie opanował Dazzling Gleam.
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-02-02, 11:19 | |
| - Ok, Starmie, Hoppip i Makuhita, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Was nowymi atakami. Tym razem jest to kolejno: Signal Beam, Dazzling Gleam i Superpower. Starmie, skoro Prinplup już pokazał Ci podstawy to możesz dalej trenować. Ceuj w skały i próbuj uzyskać jak najbardziej jednolity promień. Hoppip, świetnie Ci idzie to co robisz. Rób tak dalej. Makuhita, dalej trenuj skupianie aury tego ataku wokół siebie i markowanie ciosów. |
|
| |
Lukas Volt Admin
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-02-02, 20:23 | |
| STREAK - +8% Lutowy Boost zapewnia Ci zwiększenie efektywności twojego treningu o 75%! - Rezultaty:
Starmie: Signal Beam - 100% [NAUCZONY] Hoppip: Dazzling Gleam - 100% [NAUCZONY] Makuhita: Superpower - 44% [MT-120BP]
Komentarz: Starmie i Hoppip opanowują swoje ataki. Mogłeś się na szczegółowym treningu dla Makuhity.
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-02-03, 18:22 | |
| - Ok, Starmie i Makuhita, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Was nowymi atakami. Tym razem jest to kolejno: Hidden Power i Superpower. Starmie, znowu potrenujesz z Prinplupem nowy atak. Obejrzyj sobie film instruktażowy a potem trenujcie razem. Prinplup pokaże Ci podstawy. Makuhita, przejdźmy do atakowania "twardszych" przeciwników. Pójdziemy na skałki pobawić się w kamieniołom. Skupiaj energię wokół swojego ciała i atakuj skały raz za razem. |
|
| |
Lukas Volt Admin
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-02-03, 22:30 | |
Makuhita: Superpower - 59% [MT-120BP]
Komentarz: Mały grubasek robi nieznaczne postępy. Okazał się jednak że Starmie nie może nauczyć się Hidden Power!
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2021-02-15, 09:09 | |
| - Ok, Makuhita. Dalej trenuj SuperPower tak jak do tej pory. Walcz z głazami i manekinami kumulując super siłę w swoich piąstkach. Gdy się zmęczysz zapraszam na małą ucztę - rzekłem do mojego Pokemona po czym wypuściłem resztę mojej drużyny: Prinplupa, Hoppipa, Honchkrow i Shieldona. Następnie rozbiłem piknik i wyciągnąłem z torby łakocie. - Na początek niech każde z was weźmie po jednym cukierku z każdej bombonierki - rzekłem częstując swoje Pokemony walentynkowymi cukierkami. Każdy otrzymał po jednym z każdej z dwóch bombonierek. Potem dałem im jeszcze inne łakocie: 3 poffiny kwasne - Shieldon, 3 poffiny slodkie - Hoppip, Dry pokepuff - Prinplup, 3 Tough love cukierki - Honchkrow, 2x Pokeblock wytrawny, słodki i pikantny - Makuhita, 3x dry pokeblock -Prinplup, luksusowym Pokepuff - Hoppip, 3 pokeblocki czarne - Honchkrow.
Bombonierki: Hoppip +3 +4 Shieldon +5 +4 Makuhita +5 +3 Honchkrow +1 +2 Prinplup +1 +2
Ostatnio zmieniony przez Vaphel dnia 2021-02-18, 08:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. | |
| |
|
| |
| Treningi Vaphelka. | |
|