IndeksIndeks  PortalPortal  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Treningi Vaphelka.

Go down 
5 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next
AutorWiadomość
Vaphel

Vaphel

Liczba postów : 651
Starter : Piplup

Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty
PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-11, 08:30

- Ok,Hoppip, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem dalej jest to Worry Seed. Skoro już opanowałeś stworzenie idealnego nasionka, o idealnym kształcie i idealnej grubości skorupki to teraz popracujmy nad nadzieniem. Jestem już trochę zmęczony więc przyda mi się trochę energii. Skumuluj w środku energię bezsenności, po prostu żywą energię i użyj na mnie swojego ataku.
Powrót do góry Go down
Vaphel

Vaphel

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-12, 09:53

-Ok, Hoppip, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem jest to dalej Worry Seed. Jestem pewien, że dzisiejszy trening będzie bardzo owocny. Sprobuj jeszcze raz skupić energie bezsennosci w swoim ziarnie i użyć go na swoim trenerze, czyli na mnie! Umiesz stworzyć takie perfekcyjne nasionko, ktore bedzie potrafiło wywołać taki efekt. Wierzę w Ciebie!
Powrót do góry Go down
Lukas Volt
Admin
Lukas Volt

Liczba postów : 1172
Region : Kanto
Starter : Eevee
Profesja : Trener

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-12, 18:16

STREAK - +8%

Rezultaty:

Powrót do góry Go down
Vaphel

Vaphel

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-13, 14:02

-Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem jest to Sky Attack. Na początek obejrzyj ten film instruktażowy , na którym inny Pokemon wykonuje ten atak - rzekłem pokazujac stworkowi nagranie z użycia ataku - jak widzisz atak polega na wznkesieniu się i zaatakowaniu przeciwniia z duża siła. Sprobuj wykonać ten atak.
Powrót do góry Go down
Lukas Volt
Admin
Lukas Volt

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-13, 19:26

STREAK - +8%

Rezultaty:

Powrót do góry Go down
Vaphel

Vaphel

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-14, 08:26

-Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem jest to Sky Attack. Nie ma co się spieszyć. Na poczatek popracujemy nad szynbszym lotem. Sprobuj wznosić się z coraz większą szybkością w powietrze. Sprobuj przy okazji kumulowac wokół siebie energię, ale nie przejmuj się jak Ci nie wyjdzie. Najważniejszy teraz jest szybki lot.
Powrót do góry Go down
Lukas Volt
Admin
Lukas Volt

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-14, 20:13

STREAK - +8%

Rezultaty:

Powrót do góry Go down
Vaphel

Vaphel

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-15, 14:52

- Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem dalej jest to Sky Attack. Popracujmy dziś nad wysokością lotu. Spróbuj wzbić się możliwie jak najwyżej w jak najkrótszym czasie. Wykorzystaj trening prędkości, który już przed chwilą odbyłaś. Następnie pędem w górę! Następnie będziemy ćwiczyć pikowanie w dół.
Powrót do góry Go down
Lukas Volt
Admin
Lukas Volt

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-15, 19:53

STREAK - +8%

Rezultaty:

Powrót do góry Go down
Vaphel

Vaphel

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-16, 11:22

- Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem dalej jest to Sky Attack. Popracujmy dziś nad opadaniem w dół czyli pikowaniem. Gdy już wzbijesz się w powietrze obróć się przez plecy i przykładając skrzydła do ciała zacznij spadać w dół układając nogi za sobą a szyję ułóż jak najbardziej w linii ciała. To nada Ci opływowego kształtu i zwiększy Twoją prędkość.
Powrót do góry Go down
Lukas Volt
Admin
Lukas Volt

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-16, 20:47

STREAK - +8%

Rezultaty:

Powrót do góry Go down
Vaphel

Vaphel

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-17, 12:16

- Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem dalej jest to Sky Attack. Popracujmy dziś jeszcze nad opadaniem w dół czyli pikowaniem. Spróbuj powtórzyć jeszcze raz opadanie w pozycji, którą zaproponowałem wcześniej. Najważniejsze by osiągnąć jak największą prędkość i moc opadając z nieba. Skumuluj energię wokół siebie!
Powrót do góry Go down
Lukas Volt
Admin
Lukas Volt

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-17, 19:45

STREAK - +8%

Rezultaty:

Powrót do góry Go down
Vaphel

Vaphel

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-18, 11:02

- Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem dalej jest to Sky Attack. Kontynuuj dalej to co robisz. Na zachęte masz do szamanka te 3 ostre poffiny - rzekłem wyrzucając w powietrze trzy małe ciasteczka, których wypiek zajął na pewno komuś chwilę czasu. Ja nawet nie pamiętałem skąd je mam.
Powrót do góry Go down
Lukas Volt
Admin
Lukas Volt

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty2020-12-18, 23:46

STREAK - +8%

Rezultaty:

Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Treningi Vaphelka.   Treningi Vaphelka. - Page 12 Empty

Powrót do góry Go down

Treningi Vaphelka.
Powrót do góry 
Strona 12 z 20Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Spa Vaphelka
» Treningi Jackie
» Treningi Mabh
» Ściekówa Vaphelka

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon Lagoon :: Wsparcie Fabularne :: Perłowa Zatoczka :: Wielkie Dojo Marowaków-
Skocz do: