| Treningi Vaphelka. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-11, 08:30 | |
| - Ok,Hoppip, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem dalej jest to Worry Seed. Skoro już opanowałeś stworzenie idealnego nasionka, o idealnym kształcie i idealnej grubości skorupki to teraz popracujmy nad nadzieniem. Jestem już trochę zmęczony więc przyda mi się trochę energii. Skumuluj w środku energię bezsenności, po prostu żywą energię i użyj na mnie swojego ataku. |
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-12, 09:53 | |
| -Ok, Hoppip, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem jest to dalej Worry Seed. Jestem pewien, że dzisiejszy trening będzie bardzo owocny. Sprobuj jeszcze raz skupić energie bezsennosci w swoim ziarnie i użyć go na swoim trenerze, czyli na mnie! Umiesz stworzyć takie perfekcyjne nasionko, ktore bedzie potrafiło wywołać taki efekt. Wierzę w Ciebie! |
|
| |
Lukas Volt Admin
Join date : 08/08/2020 Liczba postów : 1172 Region : Kanto Starter : Eevee Profesja : Trener
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-12, 18:16 | |
| STREAK - +8% - Rezultaty:
Hoppip: Worry Seed - 100% [NAUCZONY]
Komentarz: Atak opanowany!
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-13, 14:02 | |
| -Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem jest to Sky Attack. Na początek obejrzyj ten film instruktażowy , na którym inny Pokemon wykonuje ten atak - rzekłem pokazujac stworkowi nagranie z użycia ataku - jak widzisz atak polega na wznkesieniu się i zaatakowaniu przeciwniia z duża siła. Sprobuj wykonać ten atak. |
|
| |
Lukas Volt Admin
Join date : 08/08/2020 Liczba postów : 1172 Region : Kanto Starter : Eevee Profesja : Trener
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-13, 19:26 | |
Murkrow: Sky Attack - 13% [TOM-140BP]
Komentarz: Przed Tobą długa droga, by opanować ten atak. Mukrow obejrzał filmik i był już gotowy do pierwszych ćwiczeń.
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-14, 08:26 | |
| -Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem jest to Sky Attack. Nie ma co się spieszyć. Na poczatek popracujemy nad szynbszym lotem. Sprobuj wznosić się z coraz większą szybkością w powietrze. Sprobuj przy okazji kumulowac wokół siebie energię, ale nie przejmuj się jak Ci nie wyjdzie. Najważniejszy teraz jest szybki lot. |
|
| |
Lukas Volt Admin
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-14, 20:13 | |
Murkrow: Sky Attack - 25% [TOM-140BP]
Komentarz: Pierwszy trening praktyczny okazał się niezbyt produktywny. Murkrow w następnych sesjach musi skupić się na wysokości lotu.
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-15, 14:52 | |
| - Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem dalej jest to Sky Attack. Popracujmy dziś nad wysokością lotu. Spróbuj wzbić się możliwie jak najwyżej w jak najkrótszym czasie. Wykorzystaj trening prędkości, który już przed chwilą odbyłaś. Następnie pędem w górę! Następnie będziemy ćwiczyć pikowanie w dół. |
|
| |
Lukas Volt Admin
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-15, 19:53 | |
Murkrow: Sky Attack - 39% [TOM-140BP]
Komentarz: Zaczyna to wyglądać obiecująco. Problem polega teraz na dobrej technice pikowania. Może warto przedstawić jakieś ustawienia skrzydeł.
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-16, 11:22 | |
| - Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem dalej jest to Sky Attack. Popracujmy dziś nad opadaniem w dół czyli pikowaniem. Gdy już wzbijesz się w powietrze obróć się przez plecy i przykładając skrzydła do ciała zacznij spadać w dół układając nogi za sobą a szyję ułóż jak najbardziej w linii ciała. To nada Ci opływowego kształtu i zwiększy Twoją prędkość. |
|
| |
Lukas Volt Admin
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-16, 20:47 | |
Murkrow: Sky Attack - 55% [TOM-140BP]
Komentarz: Warto było popracować jeszcze trochę nad sylwetką, ale to opływowe ułożenie ciała było bardzo dobrze przemyślane.
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-17, 12:16 | |
| - Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem dalej jest to Sky Attack. Popracujmy dziś jeszcze nad opadaniem w dół czyli pikowaniem. Spróbuj powtórzyć jeszcze raz opadanie w pozycji, którą zaproponowałem wcześniej. Najważniejsze by osiągnąć jak największą prędkość i moc opadając z nieba. Skumuluj energię wokół siebie! |
|
| |
Lukas Volt Admin
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-17, 19:45 | |
Murkrow: Sky Attack - 66% [TOM-140BP]
Komentarz: Cóż rutyna była nadal zachowana, lecz jakość treningu znacząco spadła. Jakiś pokebloczek, na pewno zachęciłby Murkrowa.
|
|
| |
Vaphel
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-18, 11:02 | |
| - Ok, Murkrow, przyszliśmy tu kolejnego dnia by znów męczyć Cię nowym atakiem. Tym razem dalej jest to Sky Attack. Kontynuuj dalej to co robisz. Na zachęte masz do szamanka te 3 ostre poffiny - rzekłem wyrzucając w powietrze trzy małe ciasteczka, których wypiek zajął na pewno komuś chwilę czasu. Ja nawet nie pamiętałem skąd je mam. |
|
| |
Lukas Volt Admin
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. 2020-12-18, 23:46 | |
Murkrow: Sky Attack - 82% [TOM-140BP] Przywiązanie: +9% Statystyki Pokazowe: +3pkt Cool
Komentarz: Mukrow zjadł wszystko w locie i ponownie wrócił do treningu. Wydawało się, że teraz wszystko pójdzie z górki i szybko ukończy naukę.
|
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Treningi Vaphelka. | |
| |
|
| |
| Treningi Vaphelka. | |
|