IndeksIndeks  PortalPortal  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Daltonis

Daltonis

Liczba postów : 410
Region : Kalos
Starter : Chatot
Profesja : Stand User

Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń  Empty
PisanieTemat: Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń    Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń  Empty2021-02-11, 23:32

ABOUT

Będę tu zamieszczał wszelkie informacje o aktualizacjach regulaminu, ewentualnych nieobecnościach lub przydatnych dla was wiadomościach.
Dodatkowo, wątek ten, posłuży dla was jako miejsce w którym możecie mnie powiadamiać na temat przedmiotów czy Pokemonów które macie do wprowadzenia.

WPROWADZARKA

Spoiler:

Ostatnio zmieniony przez Daltonis dnia 2021-08-03, 00:31, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry Go down
Daltonis

Daltonis

PisanieTemat: Re: Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń    Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń  Empty2021-05-09, 01:05

OGŁOSZENIE I

Wraz z przyjęciem drugiego gracza z kontynuowaną przygodą, zawieszam zapisy dla osób pragnących przenieść swoją przygodę od innego MG do mojego działu na termin nieokreślony. Chciałbym pozostawić ostatnie miejsce dla potencjalnego nowego użytkownika oraz dać szansę innym MG na zagarnięcie kogoś do siebie.
Powrót do góry Go down
Killjoy

Killjoy

Liczba postów : 1197
Region : ???Johto??? (podróżuje po Kanto)
Starter : Alolan Vulpix
Profesja : : )

PisanieTemat: Re: Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń    Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń  Empty2021-05-27, 16:31

No to tak:
- mam to wprawdzie zaznaczone w KP, ale Forrest (Nidoran) ewoluował poza przygodą w Nidorino, ale w przygodzie jest nadal w podstawowej formie (jak to "wprowadzić", niestety nie wiem.. ewolucja w czasie snu?)
- po pokazach Tundra zyskała 3 poziomy i poznała Extrasensory
- co do przedmiotów to na pewno Ice Stone, Moon Stone i Shiny Stone
- a z Pokemonów z PC to głównie Horsea i Snover (nie muszą być w tempie natychmiastowym, jeden po drugim)
Powrót do góry Go down
Kitsune

Kitsune

Liczba postów : 2295
Region : Hoenn
Starter : Growlithe
Profesja : wolny strzelec

PisanieTemat: Re: Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń    Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń  Empty2021-05-28, 00:33

Rozwlekać się nie będę. Mam do wprowadzenia mojego Magnusa~~ (Magikarp v2 w PC) i dobrze by było wcisnąć go tam gdzieś. W eq mam wpisane dwa kamienie ewolucyjne + TMy, ale fabularnie nie wspominałam ani o ich posiadaniu, ani o ich użyciu, więc w sumie chyba nie trzeba ich fabularnie wrzucać. Sai raczej się nie spieszy z ewolucją swoich podopiecznych, zwłaszcza Argo (wielki Arcanine może i jest dobrym wierzchowcem, ale do łóżka się nie wciśnie xD). Na chwilę obecną więc tylko karpik :3
Powrót do góry Go down
Daltonis

Daltonis

PisanieTemat: Re: Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń    Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń  Empty2021-05-29, 14:52

OGŁOSZENIE II

@Kitsune @Killjoy @Locky
W związku z pierwszymi prośbami o wprowadzenie, PUNKT 4 regulaminu został zaktualizowany aby zawierał więcej informacji i był nieco jaśniejszy. Prosiłbym o zapoznanie się z jego zawartością i mam nadzieję, że będzie z tym w przyszłości nieco mniej zamieszania. Oczywiście jeśli będziecie mieli jakiekolwiek pytania proszę je kierować prosto do mnie.
Powrót do góry Go down
Daltonis

Daltonis

PisanieTemat: Re: Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń    Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń  Empty2021-07-11, 16:29

OGŁOSZENIE III

@Kitsune @Killjoy @Locky
Przede wszystkim chciałbym najmocniej przeprosić za ogromnie długą przerwę w odpisach. Miałem nadzieję, że szybko wrócę do aktywnego udziału w forum, toteż nie zapowiadałem większej nieobecności, jednak wraz z upływem dni miałem coraz mniej czasu jak i energii na wypełnianie moich obowiązków. Od dzisiaj (w zasadzie od wczoraj) sytuacja powinna się nieco unormować, aczkolwiek przewiduje, że przynajmniej przez kolejne dwa miesiące, odpisy będą ograniczone praktycznie wyłącznie do weekendów. Mam nadzieję, że nie będzie to dla was zbyt wielkim problemem.
Ponownie przepraszam i dziękuje za wytrwanie podczas tej suszy.
Powrót do góry Go down
Kitsune

Kitsune

Liczba postów : 2295
Region : Hoenn
Starter : Growlithe
Profesja : wolny strzelec

PisanieTemat: Re: Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń    Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń  Empty2021-08-02, 16:36

Kilka rzeczy jako podsumowanie:
1. Do wprowadzenia ewolucja Ziggy'ego - osiągnął 20lvl na BT, ale fabularnie najlepiej to ogarnąć przy okazji jakiejś walki czy czegoś, żeby nie było, że tak z dupy ewoluował.
2. Magikarp Magnus wciąż na liście, resztę można w sumie pominąć (mam na myśli TMy, etc.).
3. W międzyczasie chciałabym też dodać do przygody moją Shinx - z chęcią bym ją wykluwała również na przygodzie, ale ze względu na tę posuchę w odpisach zrezygnowałam z tej opcji, więc tylko wprowadzenie poczka. Może mi nawet spaść na głowę xD Byle się pojawiła.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń    Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń  Empty

Powrót do góry Go down

Obfity Obwieszczacz Ogłoszeń
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon Lagoon :: Hyde Park :: Archiwum :: Stare Gry/Przygody :: ☀ MG Daltonis-
Skocz do: