Zmiany, zmiany
W związku z
chwilowym zawieszeniem działalności
@Lumière mam przyjemność ogłosić, że nową administracją zostajemy
Kitsune oraz ja. Hura my.
Niestety, to koniec dobrych wieści dla forum. W związku ze skurczeniem się rąk do pracy ogłaszam, co następuje:
-
Walki z Liderami oraz SINGLE zostają zawieszone na czas miesiąca lub do znalezienia chętnej do prowadzenia takowych osoby. Niestety, nie rozdwoję się.
@Vaphel,
@Killjoy, będziecie musieli chwilę poczekać. Co za tym idzie, nie przyjmuję zapisów na te dwie lokacje.
-
Obecne polowanie zostaje anulowane. Oznacza to, że żadne z was nie otrzyma punktów zmęczenia, ale też nikt nie otrzyma pokemona. W ramach rekompensaty za was czas każdy uczestnik otrzyma 1x Rare Candy oraz 500$ (
@Vaphel,
@Kitsune,
@Killjoy,
@Daltonis,
@Kate )
-
Następne polowanie wystartuje z opóźnieniem, bo dopiero w
grudniu. Od przyszłego roku polowania będą rzadziej, ale za to będą dłuższe i nagrody będą bardziej wartościowe
-
Event wykluwający mityczne jaja, "MythBusters" zostaje chwilowo zawieszony do grudnia. (
@Kitsune,
@Killjoy )
-
Grand Festivale zostaje zawieszony do czasu znalezienia osoby kompetentnej i chętnej do poprowadzenia eventu. Po więcej info proszę zgłaszać się do mnie.
-
W niedzielę wystartuje event poboczny mający na celu nakłonienie graczy do sprowadzania swoich przyjaciół i reklamowanie forum.
A teraz czysto informacyjnie, bo po co tworzyć dwa posty!
-
Adopcje na ten i poprzedni miesiąc nie zostały wystawione, oznacza to, że w
listopadzie możecie się spodziewać aż
trzech pokemonów!
-
Rusza nowy format eventów - Polowania w wersji Flash! Trwać będą kilka godzin (prawdopodobnie tylko w weekendy) i odpisy pojawiać się będą co 15-30 minut. Pierwszy tego typu event będziecie mogli podziwiać w
listopadzie jako eksperyment. Zapisy pojawią się
dwa tygodnie wcześniej, by każdy mógł te 2-3 godziny sobie zarezerwować
-
@Killjoy został oficjalnym sędzią na Battle Tower. Nie wahajcie się sprawdzić, jak sobie radzi!
-
@Anat została nowym Mistrzem Gry. Gratulacje! Oby została z nami jak najdłużej
I na chwilę obecną to chyba tyle. W razie kolejnych większych zmian na pewno zostaniecie poinformowani