IndeksIndeks  PortalPortal  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Legowisko Necrozmy: Vi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Vi
Admin
Vi

Liczba postów : 3094
Region : Kraj Ognia
Starter : Vulpix "Senzu"
Profesja : Trenerka/Mag Ognia

Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-02-13, 23:57

Nie ma co. Tym razem nie ma szans, bym się wpakowała w jakąś pułapkę. Pierwsze, co przyszło mi do głowy, to schowanie Księżniczki z powrotem do pokeballa. Wyraźnie jej się tu nie podobało, i lepiej dla mnie, żeby była w szczytowej formie, kiedy przyjdzie do walki. I tak za nimi nie przepada, po co ją więc męczyć...?
Rozejrzałam się po pomieszczeniu. Mantyke wyglądały cudownie, ale to nie one mnie interesowały, tylko Budda. Choć... Dlaczego jeden z nich siedział taki naburmuszony? Czyżby inne pokemony nie chciały się z nim bawić? Te pokemony są z natury przyjazne i łatwo je oswoić, a więc może...? Podeszłam do malucha po bliższym zbadaniu groty
- Hej, śliczności. Czemu siedzisz tutaj tak całkiem sam? Jesteś głodny? Mam pokeblocki każdego smaku. Jeśli chcesz, to wybierz sobie swój ulubiony - powiedziałam, wyciągając z torby po jednym pokeblocku każdego rodzaju. Może jeśli uda mi się go przekonać do współpracy to jakoś mi podpowie, co robić? W końcu mieszka tu, więc mógłby wiedzieć coś o tajemnym przejściu czy innym tego typu pomyśle. Ewentualnie sam by tam przefrunął... Ale to była opcja ostateczna.
Powrót do góry Go down
Lumière

Lumière

Liczba postów : 699
Region : Unova
Starter : Igglybuff
Profesja : Człowiek Renesansu

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-02-22, 10:50

Mantyke na Twój widok z początku nieufnie podszedł i chapnął suchy pokebloczek. Uśmiechnął się i zapiszczał radośnie. Zrobił specjalnie dla Ciebie salto i wkrótce dołączył do towarzyszy. W tej samej chwili z jeziorka wyłonił się Mantine, który poruszony Twoim dobrym gestem wydał z siebie charakterystyczny odgłos. Ruszył się w kierunku przepaści i swobodnie nad nią fruwał - nie ma co, płaszczki to bardzo pożyteczne stworzenia. Pisknął w Twoim kierunku, dając Ci sygnał byś wskoczyła na jego grzbiet. Nie czekając na dalszy rozwój wydarzeń uczyniłaś to, dzięki czemu trzymając się mocno grzbietu manty - przefrunęłaś na drugi brzeg, zdobywając kolejnego buddę. W drodze powrotnej mijałaś liczne stalaktyty niemal o włos, a Mantine wykonywał fenomenalną robotę omijając przeszkody. Po takiej przygodzie wreszcie mogłaś odetchnąć, gdy przy jeziorkach mant zostałaś bezpiecznie odstawiona na podłoże. To już drugi posążek do kolekcji! Świetna robota!
Powrót do góry Go down
Vi
Admin
Vi

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-02-22, 11:58

Udało się... Naprawdę się udało! Nie spodziewałam się takiej reakcji. Uśmiechnęłam się, gładząc Mantine po grzbiecie
- Dziękuję, przyjacielu. Doceniam Twoją pomoc - powiedziałam, chowając buddę. To już drugi. Ruszam w stronę korytarzyka i kładę buddasa obok jego kolegi. Dobra, zostały dwa korytarze. Zamyśliłam się. Ten ryczący mi się niespecjalnie podoba... Ruszę więc do korytarza, z którego dochodzi szum wody. Potrafię całkiem nieźle pływać, a moje pokemony potrzebują odpoczynku. W sumie mi też by się przydał... Wyciągam z plecaka kanapkę i patrzę w lustro. Ono musi mieć jakieś znaczenie... Być może trzeba będzie je ułożyć w odbiciu lustrzanym. Albo jeszcze coś innego. Kto wie? Zamyśliłam się, gryząc kawałki ogórka między chlebkiem. W końcu jednak podniosłam się i ruszyłam w stronę szumiącego korytarza. Ciekawe, co tam będzie na mnie czekało?
Powrót do góry Go down
Lumière

Lumière

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-02-25, 11:54

Kolejne przygody, kolejne doznania. Teraz czekała was trzecia grota, której szum wody sprowadził was do.... tak zgadliście... wodospadu! Tutaj wśród traw i kilku drzew, które o dziwo miały tutaj idealne warunki, by rosnąć (gdyż światło docierało doń przez dziury w sklepieniu). Po środku pieczary znajdowało się jeziorko, do którego z wysokiej wnęki spadały liczne kaskady - formujące olbrzymi wodospad. Ujrzałaś tabliczkę, kawałek dalej - nieopodal jednego z drzew. Stała tuż obok posągu Audino z wyciągniętymi łapkami. Zbliżyłaś się, by zbadać ten obiekt - według tego, co odkryłaś - służył on do leczenia jednego stworzenia dziennie. No właśnie... jak długo już błąkasz się tymi jaskiniami? Sporo musiałaś wyczekać w pierwszej, potem spadające głazy, dwie groty z buddami... Niedaleko posągu znajdował się mini-schron, który uderzająco przypominał ten z pierwszej groty. Ognisko, niewielka wnęka, drewno i kamienie. Można tam było odpocząć, jednak tabliczka stojąca nieopodal wydawała Ci się równie ciekawa. Przeczytałaś zatem jej zapis:

Choć w głębi duszy można znaleźć spokój, większość ludzi skrywa się za ścianą

Jakaś starohimalajska mądrość, czy coś? Najwidoczniej to była jedyna wskazówka na ten moment, jednak istniała szansa, że jest jakoś powiązana z lokalizacją buddy. Może warto było dokładniej zbadać teren? A może Twój wilczy instynkt zna już rozwiązanie? Którakolwiek z opcji nie byłaby prawdą - nareszcie nie groziło Ci uduszenie, ani trzaśnięcie w łeb kamieniem. To chyba dobra odmiana, nie?
Powrót do góry Go down
Vi
Admin
Vi

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-02-25, 19:11

Zmiana uderzyła mnie w twarz niczym zapach mandarynek w święta. Drzewa, trawa, małe jeziorko i wodospad. Figurka Audino nieco mnie rozczuliła - to miłe, że mogłam tutaj pozwolić wypocząć moim pokemonom. Nie sądziłam jednak, by ktoś był na tyle zmęczony, bym musiała tego używać. Przynajmniej nie w tej chwili. Usiadłam na zadku na miękkiej trawie i odetchnęłam. Miałam dziwne podejrzenia, że wiem, gdzie jest Budda, ale... na razie mały odpoczynek. Nigdzie mi się nie spieszy...
...
Kilka godzin(i parę kanapek i trzy miski pokejedzenia) później postanowiłam sprawdzić moją teorię. Większość ludzi skrywa się za ścianą. Rozumiałam przekaz. Ściana nie musi być stworzona ze skał, drewna czy cementu. W końcu miałam przed sobą "ścianę" wody w postaci wodospadu. Pytanie tylko, czy był tam kolejny korytarz, a może budda schowany został we wnęce? Cóż, jedyne, co mogłam teraz zrobić, to to sprawdzić. Postanowiłam wziąć z ziemi gałąź(bo przecież musiała tam jakaś leżeć, te drzewa nie wzięły się znikąd, musiały zrzucić jakieś gałęzie!) i rzuciłam w lecącą wodę. Jeśli przeleciała bez problemów, to jest tam korytarz. Jeśli się odbiła, to wnęka albo i nic...

Po chwili zastanowienia wypuściłam z kuli Vulpixa
-[b] Senzu, chciałabym, żebyś użył Ominous Wind tak, by woda lecąca z góry była zdmuchiwana na bok. Chcę zobaczyć, czy coś się tam kryje. Jeśli jest tam korytarz czy coś przejdziemy dalej. A jak nie to i tak możemy znaleźć tam coś ciekawego...
Powrót do góry Go down
Lumière

Lumière

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-02-28, 16:59

Odpoczynek dobrze wam zrobił - mogliście choć na chwilę zapomnieć, że to miejsce jest tak niebezpieczne. Skorzystaliście z czasu, by odpocząć po trudnych doznaniach. Udało Ci się też dojść do siebie po zatruciu siarką. Jest coś z powietrzem w tym miejscu, że płuca mówią organizmowi "dziękuję". Po zjedzeniu posiłku i odnowieniu sił mogłaś wreszcie ruszyć z kopyta!

Trafny osąd i kreatywne myślenie pozwoliły Ci na szybką lokalizację buddy. Zarówno gałązka, która mimo silnego strumienia przeleciała bez problemu, jak i Ominous Wind potwierdziły Twoją hipotezę, iż za wodospadem znajduje się jaskinia. W głębi jaskini pobłyskiwał Niebieski Budda, który faktycznie schował się za ścianą. Świetna robota! Zdobycie trzeciego buddy oznaczało nie mniej, nie więcej to, że pozostała wam ostatnia grota do zbadania... ta z pozoru najniebezpieczniejsza, gdyż dobiegał z niej ryk...

Wkraczając w progi ostatniej groty - ujrzałaś olbrzymią skałę wulkaniczną i otaczającą ją lawę. No i oczywiście, gdzie jak nie na jej szczycie mógł się znajdować ostatni budda? Niestety to nie było najtrudniejsze z wyzwań, jakim musieliście sprostać. Oto przed wami znajdowało się prawdziwe monstrum... Nie byłaś w stanie określić, co to było. Wyglądało na olbrzymiego Houndooma z trzema głowami. No cóż, nie od razu Rzym zbudowano, a jednak do tej pory jeszcze nic Cię nie zaatakowało frontalnie.
-RRRRAAAAAAWWWWRRRRR- zaryczał potężnie piekielny pies. W jednej chwili wystrzelił Dark Pulse ze swojej środkowej głowy. No cóż, chyba zaczynamy bitwę z przytupem! Miałaś dziwne wrażenie, że coś tutaj nie gra. Nie mogłaś tylko jeszcze zrozumieć co...
Powrót do góry Go down
Vi
Admin
Vi

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-03-06, 11:30

No i, oczywiście, musiało dojść do jakiegoś mutanta. Bo po co miałby tu mieszkać normalny pokemon? Nie, przecież lepiej, jak dostanie się jakiś potwór. No przecież. Westchnęłam ciężko, ale nie miałam zbyt wiele czasu na przemyślenia, bo musiałam niemal natychmiastowo uniknąć Dark Pulse, lecącego w moją stronę. A więc tak się bawimy? Doobrze... Wypuściłam Senzu z pokeballa. On jako jeden z nielicznych miał jakieś szanse z taką bestią. Sandile pewnie byłby lepszy, ale on nie zawsze słuchał się tego, co mówię, a poza tym był słabszy niż lisek.
- Dobrze, Senzu! Zacznij walkę od Double Team, niech ma problemy z trafieniem Cię! Następnie użyj Dig, chowając się pod ziemią przed jego następnym atakiem. Wybierz miejsce tuż pod nim i wyskocz z ziemi, kończąc Dig! Na sam koniec wystrzel w niego Toxic, jesteś tak blisko, że na pewno trafisz. Wierzę w Ciebie, mały!
Powrót do góry Go down
Lumière

Lumière

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-03-06, 18:45

Jak się szybko okazało Houndoom nie atakował na oślep. Najwidoczniej furia nie przysłaniała mu logiki. Gdy tylko Double Team został wykonany - cerber wykonał Dark Pulse z każdej głowy i zniszczył trzy powidoki, które jak się okazało nie były liskiem. Vulpix wówczas wykonał Dig i zniknął szybko pod powierzchnią ziemi. Cerber pod osłoną dymu wywołanego mrocznym atakiem nie był w stanie nawet tego dostrzec i już po chwili oberwał solidnie atakiem spod nóg. Genialna strategia!... która okazała się być strzałem w dziesiątkę również z innego powodu!

W momencie, gdy cerber został trafiony tak krytycznym dla niego atakiem - nagły rozbłysk fioletowej energii sprawił, iż wielki trójgłowy pies nagle stał się niedużym szarym liskiem z czerwonymi końcówkami. Tak - byłaś teraz pewna! Był to Zorua! Malec chciał was odstraszyć stąd, jednak nie udało mu się... w związku z czym zaśmiał się pod noskiem, wytknął język i uciekł przez niewielki otwór w ścianie. No cóż... przynajmniej nie musisz już walczyć, nie? Przed wami została przeszkoda w postaci jeziorka lawy, które co jakiś czas pluło niewielkimi bąbelkami o śmiertelnie niebezpiecznej temperaturze. Budda koloru czerwonego stał na kamiennym podeście i czekał tylko na zebranie. Jak poradzisz sobie z tym problemem?
Powrót do góry Go down
Vi
Admin
Vi

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-03-06, 19:06

Parsknęłam cichcym śmiechem. No tak, mogłam się domyślić. No, ale przynajmniej to mieliśmy z głowy. Ekstra. Jeziorko lawy... Nie sądzę, by żyły w nim jakieś stworzenia, ale miałam nieco inny plan niż ten. Wypuściłam z kuli Frosmoth
- No dobra, potrzebujemy tutaj współpracy. Księżniczko, jesteś dużo większa niż Vulpix i Sandile. Byłabyś w stanie zabrać Senzu na swój grzbiet i przewieźć nad jeziorkiem? Tam Vulpix złapałby w pyszczek Buddę i wrócilibyście się tutaj. To nie jedyny pomysł, jaki mam, ale najlepszy. Bo jeśli nie będziesz w stanie tego zrobić, chciałabym, żebyś za pomocą Icy Wind obniżała temperaturę tego jeziorka. Senzu pomoże Ci używając Ominous Wind, ale to będzie wymagało znacznie więcej energii niż lot... Jednak to wyłącznie Twoja decyzja, czy czujesz się na siłach, by to zrobić - powiedziałam, patrząc Frosmoth prosto w oczy. Jej decyzja będzie kluczowa dla dalszego prowadzenia tego "minipolowania". Jeśli żadna z tych propozycji nie przypadnie jej do gustu, lub uzna, że nie da rady, to nie mam więcej pomysłów. Nie poddam się jednak tak łatwo. Budda trafi do mnie, a ja dotrę do jeziorka i potem do Sparkling Stone!
Powrót do góry Go down
Lumière

Lumière

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-03-06, 19:39

Księżniczka spojrzała na Ciebie chłodno. To już trzeci raz, gdy musi ratować Ci kuperek. Dodatkowo jej powabna istotka po raz kolejny była zagrożona ubrudzeniem. Potraktowała Cię srogim spojrzeniem, jednak ciepełko, jakim jeziorko lawy ją obdarzało wydawało się być idealną rekompensatą. Czując nagły przypływ ciepła uśmiechnęła się (a przynajmniej na tyle, na ile może się uśmiechnąć, nadal będąc złą, że tak często korzystasz właśnie z jej pomocy!). Chwyciła Senzu znienacka i szybko pofrunęła w stronę Buddy. Ten natomiast bezproblemowo złapał czerwony posążek, który choć trochę się nagrzał - nie był wielkim wyzwaniem dla ognistego liska. Otrzymałaś ostatni posążek i złapałaś go - faktycznie był dość gorący, jednak jeden icy Wind od Frosmoth wystarczył, by ta przygoda nie skończyła się oparzeniami. Księżniczka samoczynnie wróciła do balla. Przed Tobą ostatnia prosta - odstawić buddę i do domu!... prawda?

Postawiłaś ostatni posążek na miejsce... no właśnie, ale w jaki sposób ustawić te Buddy? Podstawki nie były jakoś podpisane, czy oznaczone. A już myślałaś, że to będzie takie proste... no cóż. Warto było wrócić wspomnieniami do pierwszego momentu, gdy ujrzałaś wrota. Może gdzieś w Twoich wspomnieniach znajdowała się wskazówka, jak powinnaś to uczynić... taka najmniejsza, ale istotna!
Powrót do góry Go down
Vi
Admin
Vi

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-03-06, 20:53

-Przepraszam, Księżniczko. Więcej Ci nie będę zawracać gitary - pogłaskałam pokeball -Dostaniesz coś ekstra za Twój trud, obiecuję - dodałam, po czym podrapałam Vulpixa za uszami -A Ty świetnie się spisujesz, mordko. Ty też zasługujesz na coś ekstra... Ale na razie rozgryźmy tę zagadkę - dodałam, po czym spojrzałam na całe pomieszczenie. Buddy były z jednej strony, w kolejności czerwony, zielony, żółty, niebieski. Z drugiej strony pokoju były miejsca na drugą czwórkę. Nad nimi miałam lustro. I tyle. I pięć odnóg. Zamyśliłam się. Jeśli dobrze myślałam, to chodziło o to, by jedno było odbiciem lustrzanym drugiego. Albo coś w tym stylu. Położyłam więc buddy w kolejności niebieski, żółty, zielony i czerwony. A jeśli nie to więcej pomysłów nie miałam... Było zbyt dużo kombinacji, które mogłabym wypróbować, więc jeśli nie uda się z tą, to rozejrzę się jeszcze raz, dokładnie, po pomieszczeniu. Może wtedy wpadnę na coś lepszego, niż to, co mam obecnie
Powrót do góry Go down
Lumière

Lumière

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-03-07, 00:53

Coś chrupnęło, zazgrzytało, a między dwoma partiami posążków buddy ujawniły się tajemnicze wrota. Za nimi ujrzałaś coś, czego nie spodziewałaś się ujrzeć wybierając się na taką wyprawę. Olbrzymia pieczara, której skaliste ściany zdobione były pryzmatycznymi odłamkami lub krzyształowymi skupiskami. Głębiej znajdowało się coś, co przypominało legowisko, a na jego środku usytuowany był totem, na którym leżał Sparkling Stone!!! Tuż przy wejściu odnalazłaś figurę Audino, którą miałaś okazję ujrzeć już przy okazji źródełka wodnego. Zapewne działało w ten sam sposób! Twoja wyprawa wreszcie dobiegała końca, jednak miałaś wrażenie, że prawdziwa walka dopiero przed wami. W końcu była to dawna siedziba samego Necrozmy. W powietrzu czuć było gorejącą atmosferę... ale nie w wyniku temperatury, lecz dziwnego zapachu unoszącego się w całej pieczarze. Był on na tyle intensywny, że od razu rozpoznałaś w nim... cynamon? Było to więcej jak pewne! W głębi opuszczonej niemalże lokacji odnalazłaś coś, co pachniało cynamonem! No tego nie byłaś w stanie pojąć... ale może to dobry znak?
Powrót do góry Go down
Vi
Admin
Vi

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-03-07, 01:04

Cynamon? W takim miejscu? Nie podobało mi się to ani troszkę. Już raz próbowali mnie tu otruć. Zagryzłam zęby, rozglądając się uważnie i oddychając tak płytko, jak to tylko możliwe. W końcu cholera wie, co może znajdować się w powietrzu. Nie uznałam tego za dobry znak, jednak ruszyłam w kierunku kryształu. W końcu udało mi się znaleźć ostatnią komnatę! Zanim jednak to nastąpiło, położyłam pokeball z Vulpixem w rękach Audino. Mimo, że żadne z nich nie walczyło, to jednak każdy coś zrobił, a lisek nie spał prawie całą noc. Należy mu się choć taki wypoczynek. Po tym nadszedł czas na przygotowanie się do walki. Tak, tak - nie byłam aż tak naiwna, by wierzyć, że ten kawałek kosmicznej skały leży sobie tu ot tak bez żadnej ochrony. Pytanie tylko z której strony wieje wiatr, czy, jak to mówiła moja kochana opiekunka - skąd pierdolnie. W sumie na jedno wychodzi z przekazem, czyż nie? Wzruszyłam ramionami
- No, pokaż, gdzie się chowasz, zanim skręcę sobie szyję - mruknęłam pod nosem zbliżając się do Sparkling Stone
Powrót do góry Go down
Lumière

Lumière

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-03-25, 23:22

Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Cinnam10
W chwili wypowiadania ostatnich słów, Viannea poczuła w nozdrzach jak cynamon trafia coraz gęściej do jej aparatu oddechowego. W jednej chwili niczym grom z jasnego nieba w tle skalistej jaskini rozbrzmiała delikatna muzyka. Wtedy też trenerka ujrzała, jak wysoko na skale muzykę ową wydobywają z siebie Pokemony. Równocześnie z pobliskiej groty tanecznym krokiem wpadły trzy Pokemony kiwające się na boki w rytm muzyki, by w kulminacyjnym momencie stanąć naprzeciw dziewczynie. Sudowoodo i dwa Bonsly nie były zwyczajnymi przedstawicielami swojego gatunku - były one całkowicie zrobione z Cynamonu! Więc to one wydobywały z siebie ten zapach!
-WOODOOOO- zaśpiewał radośnie Pokemon stając przeciwko Tobie z uśmiechem. Wtedy też wyciągnął gałązkę w Twoim kierunku, na znak iż jest gotowy do walki o Sparkling Stone. Z tego, co udało Ci się wywnioskować walka ta miała odbywać się w formacie 1v1, co zasugerował pojedynczy Bonsly stojący właśnie przed Tobą.

//Walki toczą się w trybie standardowym. Wymiana jest dozwolona tylko z Twojej strony, przeciwnicy nie będą się zmieniać. By zwyciężyć musisz zmusić wszystkich przeciwników do odwrotu lub utraty przytomności. Możesz skorzystać z Audino raz podczas walki! Powodzenia!
Powrót do góry Go down
Vi
Admin
Vi

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty2021-03-28, 21:50

Parsknęłam śmiechem. Cynamonowe Sudowoodo! Ekstra. Wygląda to niesamowicie. A już się bałam, że to będzie coś naprawdę złowrogiego... Wyciągnęłam pokeball z Senzu
- No dobra, czyli chcecie zawalczyć o Sparkling Stone? Jasne, chętnie. Mordko, pokażmy im, co potrafimy! - powiedziałam do mojego stworka, jak i do Bonsly'ego. Przypominało mi to bardziej przyjacielską potyczkę niż walkę z krwiożerczymi potworami i bardzo mi się to podobało. Maluchy były urocze...
- Pomyślmy... Senzu, zaczniemy walkę od Reflect. Nie bójmy się ustawić sobie małej obronnej tarczy między Tobą a pokemonami. Następnie wykorzystaj to, że podłoże nie jest wyjątkowo twarde i użyj Dig, by wkopać się pod ziemię i uniknąć ataku oponenta. Nie siedź tam jednak zbyt długo - mogą znać Earthquake. Dlatego wyskocz jak najszybciej atakując Dig! Na sam koniec spróbujmy wykonać Toxic. Tylko traf, bardzo Cię proszu - powiedziałam, rozglądając się. Legendy głosiły o jeziorku, w którym można wykluć specjalne jajo... Więc wypadałoby je znaleźć, skoro już mam takie specjalne jajeczko, co nie?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Legowisko Necrozmy: Vi   Legowisko Necrozmy: Vi - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Legowisko Necrozmy: Vi
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Legowisko Necrozmy: Daltonis
» Legowisko Necrozmy: Jacqueline
» Legowisko Necrozmy: Killjoy

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon Lagoon :: Wsparcie Fabularne :: Strefa Wolnego Wybiegu :: S.I.N.G.L.E. :: Archiwum Wypraw-Z-
Skocz do: