Banshee
| Temat: Nabijacz postów. Zmęczone pokemony Vincenta. 2020-09-30, 15:18 | |
| Po wzięciu udziału w polowaniu, Vincent przyszedł, by odpocząć wraz ze swoim pokemonem. Nie za bardzo wiedział, czym to się różniło od ich przygodowego lenistwa, ale nie chcąc wykupywać karnetów - bo nie był zainteresowany pokazami - po prostu przeszedł się wokół parku i posiedział z przyjacielem na ławce, czekając tyle, ile musiał, by Yamask wrócił do zdrowia.
Zbijanie: Yamask: 1pkt (Wrześniowe polowanie)
|
|
Lumière
Join date : 09/08/2020 Liczba postów : 699 Age : 25 Region : Unova Starter : Igglybuff Profesja : Człowiek Renesansu
| Temat: Re: Nabijacz postów. Zmęczone pokemony Vincenta. 2020-09-30, 22:26 | |
| [-1 Punkt Zmęczenia] W drodze wyjątku, bo gdybym Ci się kazał rozpisać - zabiłabyś mnie na miejscu. Następnym razem możesz ciut więcej napisać? |
|
Banshee
| Temat: Re: Nabijacz postów. Zmęczone pokemony Vincenta. 2020-09-30, 23:02 | |
| Nie, ponieważ: 1) nigdzie w regulaminie SPA nie ma napisanego, ile dokładnie powinien wynosić post 2) post i tak jest długi, równie dobrze mogłam napisać "przychodzę, by odpocząć z pokemonem" - zupełnie, jak się to robi w opiece nad jajkiem, więc i tak zrobiłam więcej 3) mój post ma 55 słów - dokładnie tyle, ile wymaga tego regulaminowo post w przygodzie, więc chyba nie powinno być problemu Chociaż kto wie, może następnym razem wyjdzie mi zdanie więcej, nie potrafię tego przewidzieć. Widząc, że Yamask już odpoczął, Vincent wrócił do siebie, by kontynuować przygodę uwu |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Nabijacz postów. Zmęczone pokemony Vincenta. | |
| |
|